Copywriting SEO dhe unike si bazë e saj

 1. Teksti copywriting - besim, por verifiko! Si të kontrolloni treguesit teknik të artikullit?
 2. Si të kontrolloni tekstet e copywriting SEO në mënyrë më efektive? Rekomandimet në fund.

Përshëndetje për lexuesit e blogut tim!

Unë vazhdoj një seri artikujsh rreth SEO copywriting e teksteve dhe unë do të doja të flas më shumë sot për një parametër të tillë të rëndësishëm si unike. Si të kontrolloni unicitetin e artikullit të siguruar nga copywriter? A mund të jenë gabim programet? Unë sugjeroj që të kuptoni.

Po, është prej saj se SEO- copywriting fillon. sepse edhe teksti më i bukur dhe kompetent, duke qenë jo-unik, nuk do t'ju sjellë ndonjë rezultat në promovimin e SEO. Pragu minimal për veçantinë zakonisht vendoset në 80%. Kjo është e gjitha që është më e ulët, ju mund të mbyllni në mënyrë të sigurtë. Megjithatë, një përqindje e tillë është e lejueshme vetëm në rastet e temave shumë specifike ku ka shumë shprehje ose terma të qëndrueshëm me pak fjalë. Në të gjitha të tjerat, unë rekomandoj që të vendosni të paktën 95% në detyrën teknike tek copywriter.

Por shkrimi është shkruar, copywriter deklaron se është plotësisht në përputhje me TZ dhe ju vetëm duhet të kontrolloni. Dhe nëse mund të përballosh me qetësi lexueshmërinë dhe dizajnimin e vetes, atëherë kontrollimi i fjalëve mund të marrë shumë kohë dhe kontrolli i unicitetit pa ndihmën e bëhet e pamundur. Si të kontrolloni karakteristikat kryesore të copywriting SEO - unike?

Teksti copywriting - besim, por verifiko! Si të kontrolloni treguesit teknik të artikullit?

Deri më sot, ka shumë programe dhe shërbime. Unë propozoj që të marrin në konsideratë ato më të njohura dhe më efektive.

Le të fillojmë me programet për të kontrolluar shfaqjen e fjalë kyçe:

Program shumë i volitshëm që ju lejon të kontrolloni disponueshmërinë dhe numrin e saktë të dukurive të çelësave. Ju vendosni manualisht të gjitha frazat e nevojshme, pas së cilës do të shihni përqindjen e çdo hyrjeje. Përveç përqindjes së shfaqjes së çelësit në tekst, programi jep një parametër të tillë si "të përzier". Ai ju tregon për ri-spamming me fjalë kyçe, kështu që nëse treguesi është mbi 8, atëherë është më mirë për të zvogëluar numrin e fjalë kyçe.

Mos harroni se teksti-copywriting nuk do të jetë efektiv kur spamming! Përveç kësaj, Textus Pro është interesante sepse ju lejon të llogarisni koston e një copywriter, i cili do t'ju kursejë një kohë të mirë. Nga minuset mund të përmend vetëm mungesën e një versioni online dhe një version për Makosi.

Analiza e tekstit semantik nga Advego. Përveç përqindjes së dukurive të fjalë kyçe, ajo karakterizohet nga prania në statistikat e numrit të fjalëve unike, fjalëve të ndaluara, të përzierave dhe gabimeve gramatikore. Frustruese këtu, në parim, vetëm mungesa e mjediseve.

 • seotxt.com/service/optimizer

Një tjetër shërbim online për kontrollin e dendësisë së fjalëve. Ndryshe nga Advego, ajo ka parametra më të avancuar - mund të specifikoni cilat fjalë të injoroni në tekst, qoftë të konsideroni numra dhe fraza tepër të gjata. Optimizuesi mund të vendoset në faqen tuaj (prodhuesi ka përgatitur kodin), i cili do të ishte një zgjidhje e mirë për studiot e reklamave dhe agjencitë SEO.

 • istio.com/rus/text/analyz

Nuk ka cilësime delikate në këtë shërbim online, por menjëherë mund të kontrolloni drejtshkrimin me tekstin.

Sigurisht, ka shumë më tepër shërbime që mund të kontrollojnë densitetin e çelësave dhe pothuajse çdo ditë shfaqen të reja. Është më i përshtatshëm për mua që të shkarkoni disa programe në mënyrë që ata të jenë gjithmonë në kompjuter në dorë, por ju mund të zgjidhni mënyrën më të rehatshme për ju.

Le të vazhdojmë të kontrollojmë unicitetin e shkrimit tekst. Këtu gjithçka është shumë më e komplikuar, sepse Shërbimet dhe programet ndryshojnë nga njëri-tjetri në algoritmet e tyre.

Advego plagiatus

Advego plagiatus

Ndoshta një nga programet më të famshme për testimin e unicitetit. Këtu, përveç unikalitetit, ekziston edhe një parametër i dytë - prania e rishkrimit. Përkundër faktit se administrata në Advego Exchange ndalon refuzimin e copywriters në bazë të shkallës së rishkruajtjes, ka konsumatorë jashtë kufijve të saj të cilët vazhdojnë të kërkojnë 100% / 100%.

Rekomandimi për të mos përdorur këtë parametër në vlerësim është për shkak të faktit se nëse treguesi i dytë është i ulët, nuk është e nevojshme që ju të merrni rishkrimin.

Merrni, për shembull, tekstin e riparimit të makinave. Një copywriter duhet të pikturojë një seksion të zëvendësimit të këpucëve të frenave. Ai shkruan nga e para, duke e bërë tekstin unik të jetë e mundur, e cila është konfirmuar nga parametri 100% i veçantisë. Por shkalla e rishkrimit papritmas shkon 50%.

Pse kështu, sepse autori (provoni vetë!) Shkroi, çfarë quhet, nga kreu, bazuar vetëm në njohuritë e tij? Po, sepse nuk mund të ketë sekuenca të tjera veprimesh dhe, gjithsesi, teksti do të duket pak si një numër i artikujve të tjerë në internet. Në të njëjtën kohë, motorët e kërkimit do ta konsiderojnë atë unik.

Advego në parim është i njohur për dyshimin e saj me pak mbivlerësim. Ju lutemi vini re - sipas parazgjedhjes, programi është i vlefshëm për të kontrolluar me dy zile. Çfarë do të thotë kjo? Çfarë antiplagiat duket frazat përputhen nga vetëm dy fjalë identike në një rresht! Këtë mund ta ndryshoni në cilësimet e programit.

Përparësitë kryesore të programit:

 • Mbështetje teknike në internet
 • Copywriting teksti është kontrolluar nga të gjitha anët - një numër i madh i cilësimeve
 • Plotësisht i lirë, pa kufizime për numrin e kontrolleve

cons:

 • Shumë dyshime
 • Kontroll shumë i ngadalshëm
 • Shfaqje shumë e shpeshtë e captcha kur kontrolloni
 • Asnjë version në linjë dhe version për Makosi

Etlip antiplagiat

Një tjetër program që është shumë popullor. Duke folur sinqerisht, Advego dhe Etxt janë kaq të ngjashme me njëri-tjetrin, që ju në mënyrë të pashmangshme mendoni për të - a kanë të njëjtat rrënjë? I njëjti ngadalësi, dyshim, paraqitja e njëjtë e shpeshtë e një captcha, por jo më pak zgjedhje e pasur e cilësimeve. Nga përparësia ime, mund të vërehem vetëm me praninë e një versioni për kompjuterët Mac.

Text.ru

Shërbimet më të popullarizuara në internet. Kjo është kryesisht e lirë, edhe pse kërkon regjistrim pas një numri të caktuar të kontrolleve. Shërbimi është mjaft i rreptë në lidhje me tekstin, por numri i "false positives" është shumë më pak. dmth nëse text.ru tregon unike të ulët, atëherë ka shumë të ngjarë që të merrni një rishkrim relativisht sipërfaqësor, sepse shërbimi nuk përdor një metodë të verifikimit të zinkut, por një algoritëm më delikate, duke marrë parasysh vendndodhjen e paragrafëve, një grup fjalësh etj.

Shumë autorë ankohen për këtë shërbim, por unë dua të tërheq vëmendjen tuaj për faktin se një copywriter profesional mund të kryejë edhe një rishkrimin aq thellë sa që text.ru do t'i kushtojë 100%. Problemi mbetet vetëm në verifikimin e teksteve të specializuara, kuptimi i së cilës mund të përsëritet.

Përparësitë kryesore të shërbimit:

 • Verifikim i rreptë dhe i saktë pa shumë dyshime
 • Një grup i madh funksionesh (spelling, spamming, ujë, etj)
 • Aftësi për të punuar nga çdo kompjuter
 • Mungesa e captcha

cons:

 • Rreshti i kontrollit mund të jetë mjaft i madh, kështu që duhet të prisni prej një minute në 5-10 minuta
 • Verifikimi i lidhjes paguhet ekskluzivisht.
 • Vështirësi për të kontrolluar tekste të specializuara

Content-Watch

Një shërbim online që përdor një algoritëm të ngjashëm me text.ru. Shërbimi, që është pikërisht ajo që autorët që përdorin rishkrimin e sipërfaqes nuk i pëlqejnë. Dhe me të vërtetë, CW lehtë llogarit praninë e rishkrimit, as fjalia permutacion, as sinonimizimi i tërë tekstit ndihmon. Vetëm një riformulim i plotë, ndryshim i formës, sepse në fakt, një prezantim kompetent të tekstit pas leximit, dhe jo vetëm duke e kopjuar atë me zëvendësimin e fjalëve.

Vetëm një riformulim i plotë, ndryshim i formës, sepse në fakt, një prezantim kompetent të tekstit pas leximit, dhe jo vetëm duke e kopjuar atë me zëvendësimin e fjalëve

Shërbimi paguhet, edhe pse ofron 5 kontrolle falas çdo ditë. Megjithatë, në drejtësi duhet të thuhet se çmimet e tyre janë shumë të arsyeshme dhe fillojnë nga 150 rubla në muaj (deri në shkurt 2017) për 150 kontrolle në ditë.

Përparësitë kryesore të shërbimit:

 • Verifikim jashtëzakonisht i saktë pa dyshim të panevojshëm
 • Shpejtësi e lartë e skanimit
 • Aftësia për të kontrolluar të dyja faqet e tekstit dhe faqeve
 • Norma të përballueshme dhe një përzgjedhje të madhe të metodave të pagesës.

cons:

 • Programi paguhet, dhe 5 çeqet e siguruara në ditë mund të mos jenë të mjaftueshme
 • Kufizime në madhësinë e tekstit - jo më shumë se 15,000 zbp
 • Nuk ka mundësi të redaktoni tekstin në dritaren e kontrollit (ju duhet ta plotësoni përsëri tekstin e korrigjuar)
 • Vështirësia e punës me tekste shumë të specializuara

Si të kontrolloni tekstet e copywriting SEO në mënyrë më efektive? Rekomandimet në fund.

Rekomandimet në fund

Duke shqyrtuar në detaje çdo program dhe shërbime online check-in, unë do të kaloj këshilla specifike që do t'ju ndihmojnë në kontrollimin e artikujve për kopjimin e duhur të teksteve të SEO :

 • Nëse nuk jeni gati të caktoni një sasi të madhe kohore për të kontrolluar, unë rekomandoj që të mos përdorni Advego dhe Etxt, që prej atëherë me ta ju do të keni për të hyrë captcha pothuajse çdo minutë. Kjo nuk ndodh çdo herë, por kur programi sa më shumë që të jetë e mundur kërkon vëmendjen tuaj, ju nuk mund ta dini paraprakisht.
 • Nëse keni nevojë të kontrolloni rregullisht një numër të madh tekstesh , është më mirë të përdorni shërbimet text.ru dhe Content Watch, të cilat ofrojnë një shpejtësi të mirë verifikimi. Opsioni i dytë është të përdorësh programet e shkarkuar në mënyrë që të mos shumëfishosh numrin e skedave në shfletuesin.
 • Nëse është e rëndësishme për ju të konsideroni tekstin në sa më shumë hollësi të jetë e mundur , atëherë unë rekomandoj përdorimin e text.ru + një shërbim online testimi SEO nga Advego. E para do t'ju tregojë unike, drejtshkrimin dhe spamming, dhe e dyta - dendësia e fjalë kyçe.
 • Nëse urdhëroat një lëndë shumë të specializuar , në një mënyrë ose në tjetrën do të duhet të futësh në tekst shumë më thellë se në raste të tjera. Unë rekomandoj përdorimin e text.ru dhe Content Watch, por sigurohuni që të shikoni lidhjet që tregohen si burimi i tekstit. Nëse e sheh se nuk ka përsëritje të vërteta, dhe treguesit janë mbi 80% unike, mund të merrni artikullin! Megjithatë, problemet reale ndodhin vetëm me tema të teknologjisë së lartë, mjekësi dhe jurisprudencë. Nëse një copywriter ju thotë se ai nuk mund të bëjë një artikull unik për një sallon bukurie apo për pasuri të patundshme periferike, unë rekomandoj që të mendoni për ndryshimin e autorit.
 • Ndodh që ju duhet të fusni në artikull një pjesë të tërë të tekstit jo-unik . Për shembull, për të dhënë një kuotë mjaft voluminoze nga ligji. Çfarë duhet të bëni në këtë rast? Kontrolloni artikullin pa një kuotë, dhe kur vendosni, vendosni fraza në tag <noindex>. Nga indeksi kështu që ju nuk do ta fshehni tekstin, por motori i kërkimit do të kuptojë se kjo është një kuotë dhe nuk do ta marrë parasysh kur vlerëson unikalitetin.

Ndiqni këto këshilla dhe copywriting tuaj SEO e teksteve do të kënaqë kërkesat e motorët e kërkimit, të cilat do t'ju lejojë të zënë pozicione të larta në këtë çështje.

Shkruani komentet nëse materiali i sotëm ishte i dobishëm dhe për atë që saktësisht përdorni për të kontrolluar tekstet!

Unë gjithashtu rekomandoj të lexoj artikujt e mëparshëm me temën:

Së pari: " Tekstin e SEO. Jo të gjitha artikujt janë njësoj të dobishëm! "

E dyta: " Optimizimi i tekstit me fjalë kyçe "

Së treti: " Si të bashkëveprojmë në mënyrë efikase me një copywriter? "

Shihemi së shpejti, të dashur lexues!

sinqerisht, Yuri Popov .

Si të kontrolloni treguesit teknik të artikullit?
Si të kontrolloni tekstet e copywriting SEO në mënyrë më efektive?
Si të kontrolloni unicitetin e artikullit të siguruar nga copywriter?
A mund të jenë gabim programet?
Si të kontrolloni treguesit teknik të artikullit?
Pse kështu, sepse autori (provoni vetë!) Shkroi, çfarë quhet, nga kreu, bazuar vetëm në njohuritë e tij?
Çfarë do të thotë kjo?
Duke folur sinqerisht, Advego dhe Etxt janë kaq të ngjashme me njëri-tjetrin, që ju në mënyrë të pashmangshme mendoni për të - a kanë të njëjtat rrënjë?
Çfarë duhet të bëni në këtë rast?
Меню сайта
Мини-профиль
 • Регистрация Напомнить пароль?

  Бесплатно можно смотреть фильмы онлайн и не забудьте о шаблоны dle на нашем ресурсе фильмы бесплатно скачать c лучшего сайта
  Опросы
  Топ новости
  Инструкция: как включить подсветку клавиатуры на ноутбуке Asus


  Заблокировалась и отключилась встроенная клавиатура на ноутбуке: как снять блокировку и включить? 


  Ремонт ноутбука ASUS N75S в Санкт-Петербурге (СПб): замена дисплея, замена клавиатуры, ремонт корпуса Асус N75S, замена матрицы
  Услуга Стоимость, руб. Диагностика ASUS N75S Бесплатно (500р при необходимости разбора) Профилактические работы с системой охлаждения + замена кулера 2500 р * Замена чипа (видеочипа) ASUS N75S 6000-6500 Замена

  Как поменять клавиатуру на ноутбуке самостоятельно?
  Владельцы мастерских по ремонту компьютеров часто встречаются со случаями, когда приносят ноутбук, на который была пролита какая-либо жидкость. В некоторых случаях подобная ситуация означает, что понадобится

  Как правильно и быстро снять клавиши с клавиатуры ноутбука
  При продолжительной и тем более неаккуратной эксплуатации ноутбука часто образуются проблемы с клавишами. Они могут залипать, плохо нажиматься, а некоторые клавиши и вовсе могут сломаться. Для решения

  Как почистить клавиатуру компьютера
  С появлением компьютера человек все больше времени проводит за ним. Это и рабочий инструмент, и средство развлечения. Поэтому, совсем неудивительно, что определенные устройства, используемые для ввода

  Замена и ремонт клавиатуры для ноутбука, видео-инструкции
  Замена клавиатуры и кнопок ноутбука показано на видео с подробным объяснением процесса. Цена замены в сервисном центре от 200 рублей . Звоните по тел: +7 (812) 640-03-20 . Замена или ремонт

  4 способа, как отключить клавиатуру на ноутбуке
  Если у вас есть ноутбук, то клавиатура и тачпад на нем являются важными составляющими, без которых работа на устройстве будет вызывать сложности. Конечно есть альтернативы в виде клавиатур и мышей, которые

  Как правильно и быстро снять клавиши с клавиатуры ноутбука
  При продолжительной и тем более неаккуратной эксплуатации ноутбука часто образуются проблемы с клавишами. Они могут залипать, плохо нажиматься, а некоторые клавиши и вовсе могут сломаться. Для решения

  Как правильно и быстро снять клавиши с клавиатуры ноутбука
  При продолжительной и тем немало неаккуратной эксплуатации ноутбука часто образуются проблемы с клавишами. Они могут залипать, нехорошо нажиматься, а некоторые клавиши и вовсе могут сломаться. Для решения