Programet dhe shërbimet për copywriter

Çdo copywriter ka një sërë shërbimesh dhe programesh për detyra të ndryshme Çdo copywriter ka një sërë shërbimesh dhe programesh për detyra të ndryshme. Disa programe për copywriter janë thjesht të domosdoshme, të tjerët shtojnë rehati dhe shpejtojnë punën në kohë. Nuk do të ketë listë të redaktorëve të tekstit dhe udhëzimeve mbi Skype si një mjet për komunikimin e copywriter.

Unë ofroj "listën e artë" time për copywriting, provuar në punë. Për lehtësi, unë ndaj të gjitha shërbimet për copywriters sipas seksionit. Kujdes: artikulli është i madh, ka shumë lidhje. Le të shkojmë!
1. Grumbullimi i informacionit, plani i artikullit
2. Mblidhni fjalë kyçe, grumbullimin e pyetjeve
3. Shkrimi, kontrollimi i magjisë
4. Aplikacionet dhe programet mobile për copywriter
5. Programet për gjenerimin dhe riprodhimin e teksteve
6. Programet për kontrollimin e unicitetit
7. Të kontrollojë unicitetin e teksteve mes vete.
8. Për screenshots

Mbledhja e informacionit dhe planifikimi i artikullit:

Të dy programet janë të lira, të drejtuar në Windows, Linux dhe MacOS.

Grumbullimi i çelësave, grumbullimi i pyetjeve

- program i paguar për mbledhjen e kërkesave kyçe me funksionalitet të pasur. Këtu mund të mbledhni absolutisht të gjitha çelësat tematikë në Yandex, Google, të identifikoni frekuencën e kërkesave në raste të ndryshme. Veçanërisht më pëlqen fakti që ju mund të shihni se çfarë çelësash konkurrentët po promovojnë faqet e tyre kryesore. Mbështet shërbimin proxy dhe anti-homoseksual. Është i përshtatshëm për të ngarkuar të dhëna në Excel për përpunim të mëtejshëm.

- një version i lirë i cunguar i koleksionistit kyç, por edhe funksionaliteti i tij është i mjaftueshëm për të analizuar kërkesat kryesore. Ndërfaqja është e njëjtë, kështu që puna është shumë e përshtatshme.

Slovodor - një program për kërkimin dhe mbledhjen e këshillave të kërkimit (që shfaqen në Yandex kur futni një pyetje në shiritin e kërkimit dhe në Google - në fund të faqes së kërkimit). Ju mund të shkarkoni direkt nga këtu. Duke marrë parasysh tendencat e fundit, kjo është më e madhe për grumbullimin e pyetjeve të hapura dhe grumbullimin e bërthamës semantike. Çfarë i pëlqen - programi punon shumë shpejt dhe peshon pak.

pr-cy.ru - për të hequr strings dublikuar. Do të jetë e dobishme kur të keni grumbulluar kërkesa direkte dhe loopback dhe ju duhet të pastroni përsëritjet. Një tjetër produkt online - - madje heq kopje identike si Moska dhe Moska, për të blerë një iPhone dhe për të blerë një iPhone. Në përgjithësi, ekziston një pastrim më i plotë i pyetjeve të kërkimit nga kopjimet.

- thyen kërkesat e grumbulluara në grupe, duke përdorur si bazë ngjashmërinë e vendeve nga Top 10. Në thelb, ajo kombinon ato kërkesa që mund të promovohet në një faqe. Gjë shumë e volitshme, zëvendëson analizën inteligjente të çelësave që unë përdoret për të kryer me dorë në Keykollektor.

Shkrimi i tekstit dhe kontrollimi i drejtshkrimit:

Aplikacionet dhe softuerët celularë për copywriter:

Programet për gjenerimin dhe riprodhimin e teksteve:

Programet për të kontrolluar unikalitetin e tekstit:

Për programet e tilla shkruan në detaje në ky post . Prandaj, këtu është një listë e shkurtër e:

Për të kontrolluar veçantinë e teksteve midis tyre:

Screenshots software:

Kjo është e gjitha tani. Këto janë të gjitha programet dhe shërbimet për një copywriter që përdor kur shkruaj, modifikoj, bëj një portofol dhe harto tekstet. Nëse mund të këshilloni programe të tjera, ose keni pyetje - shkruani në komentet!

Меню сайта
Опросы
Топ новости
Инструкция: как включить подсветку клавиатуры на ноутбуке Asus


Заблокировалась и отключилась встроенная клавиатура на ноутбуке: как снять блокировку и включить? 


Ремонт ноутбука ASUS N75S в Санкт-Петербурге (СПб): замена дисплея, замена клавиатуры, ремонт корпуса Асус N75S, замена матрицы
Услуга Стоимость, руб. Диагностика ASUS N75S Бесплатно (500р при необходимости разбора) Профилактические работы с системой охлаждения + замена кулера 2500 р * Замена чипа (видеочипа) ASUS N75S 6000-6500 Замена

Как поменять клавиатуру на ноутбуке самостоятельно?
Владельцы мастерских по ремонту компьютеров часто встречаются со случаями, когда приносят ноутбук, на который была пролита какая-либо жидкость. В некоторых случаях подобная ситуация означает, что понадобится

Как правильно и быстро снять клавиши с клавиатуры ноутбука
При продолжительной и тем более неаккуратной эксплуатации ноутбука часто образуются проблемы с клавишами. Они могут залипать, плохо нажиматься, а некоторые клавиши и вовсе могут сломаться. Для решения

Как почистить клавиатуру компьютера
С появлением компьютера человек все больше времени проводит за ним. Это и рабочий инструмент, и средство развлечения. Поэтому, совсем неудивительно, что определенные устройства, используемые для ввода

Замена и ремонт клавиатуры для ноутбука, видео-инструкции
Замена клавиатуры и кнопок ноутбука показано на видео с подробным объяснением процесса. Цена замены в сервисном центре от 200 рублей . Звоните по тел: +7 (812) 640-03-20 . Замена или ремонт

4 способа, как отключить клавиатуру на ноутбуке
Если у вас есть ноутбук, то клавиатура и тачпад на нем являются важными составляющими, без которых работа на устройстве будет вызывать сложности. Конечно есть альтернативы в виде клавиатур и мышей, которые

Как правильно и быстро снять клавиши с клавиатуры ноутбука
При продолжительной и тем более неаккуратной эксплуатации ноутбука часто образуются проблемы с клавишами. Они могут залипать, плохо нажиматься, а некоторые клавиши и вовсе могут сломаться. Для решения

Как правильно и быстро снять клавиши с клавиатуры ноутбука
При продолжительной и тем немало неаккуратной эксплуатации ноутбука часто образуются проблемы с клавишами. Они могут залипать, нехорошо нажиматься, а некоторые клавиши и вовсе могут сломаться. Для решения